19 август 2022г.

Празник на Бялото братство. Празник на мюсюлманите "Рамазан Байрам". Ден на фотографията. Хуманитарен ден

OMDA  |  Wonderland Bulgaria

ФАШИЗЪМ ИЛИ КРЕТЕНИЗЪМ

 

 

На вниманието на:

Джентълмените от Брюксел,

Мормоните отвъд Атлантика,

Правозащитниците от всички страни

(апропо, съединявайте се!)

 

Уважаеми госпожи, госпожици и господа,

Бихте ли имали нещо против най-накрая да разграничим предметите и явленията от света според техните адекватни характеристики, да ги назовем с истинските им имена и да им намерим точното място!

Както им намери точното място моят тогавашен, от началото на 60-те години, приятел Мосю Казаков, водач на слатинската банда. По време на обичаен кръчмарски инцидент насметеният от него негър на развален български се възмути: „Ти ме биеш, защото съм негър!” Мосю Казаков му обясни на чист български: „Не те бия, защото си негър; бия те, защото си простак!”

Та така. Може примерът да не е съвсем лицеприятен, но е убедителен.

В Съединените щати, вярно, не употребяват думата „негър”. Обидна била. Все пак при официални или неофициални съобщения за криминални и каквито и да било важни за обществото казуси е задължителна идентификацията на действащите лица – бял, афро(американец), латино(американец), азиатец и пр. И това е общовъзприето и бива смятано за приемливо.

У нас обаче било сегрегация, расизъм, фашизъм и изобщо ужасно нещо да споменеш, че крадците на океани реколта (грозде, череши, ябълки и пр.), дърва за огрев, покъщнина, строителни материали, кабели, тръби, релси и всичко друго, каквото се сетите и каквото не се сетите, са цигани. (Тук трябва да допълня, че именно неясно защо смятаното за обидно понятие „цигани” е обобщаващото, научното понятие; ромите са част от циганите, само един от големите кланове). Не че и другите етноси не крадат, но никой етнос, освен циганите, не е превърнал кражбата в свое всекидневие, в поминък, в начин на живот.

Не дай Боже пък да са пребили някого, убили някого, изнасилили някоя (не че другите етноси изобщо не го правят!)! Ужас! Ще им пуснем в информацията само инициалите, ама и това ще да е нарушение на гражданските им права и нахлуване в личното им пространство.

Българите имат право да защитят своето имущество, своя живот, своето достойнство. Какво като са мнозинство? За някои суперхуманни хуманоиди на Запад само малцинствата имат права!

Жалко, че конфликтите придобиват смисъла на фатални етнически конфронтации (не е хубаво, не би трябвало да е така!), но истината е, че българите се настройват крайно отрицателно и дори враждебно към представителите на мургавия етнос не защото те са цигани, а защото основното им занимание, основният им поминък са кражбата и просията, защото са се настанили на гърба на бедното ни общество и смучат безплатни, т. е. платени от всички нас, останалите, обезправеното мнозинство, благини (здравеопазване, вода, ток, помощи, надбавки, всичко). И защото, закриляни от криворазбрана правозащита, не желаят да положат дори минимални усилия да променят нещата – да пращат децата си редовно на училище, да работят според ниската (никаквата) си квалификация и пр.

И недейте, моля ви, да се пените в защита на малцинствените им права, защото фактически защитавате крадливите им права! Няма малцинства по света, включително и във великите ви демокрации, на които да е вменено правото да имат само права, без да носят никаква отговорност за нищо.

Същата съдържателна деформация отдавна ни сервират правозащитните соросоиди с воплите си за фатално разпространяващата се „социална зараза”, наречена „език на омразата”. Който, естествено, безконтролно и безотговорно изтощавал до опасна крайност обществения организъм и нагнетявал етническото напрежение. Като пълноценна илюстрация на тази опасност непрекъснато ни се втълпява твърдението, че българите ненавиждали турците в лицето на турчина (макар, под секрет, да не е чист турчин) Ахмед Доган.

Не мога да преценя какви точно са чувствата, за които става дума – омраза, ненавист, презрение, досада, яд, кой да ти каже! Да речем, че става дума за ненавист. Това не е толкова важно. Много по-важно е друго: българите (не само те, но и всички почтени и почти унищожени от прехода български граждани – турци, арменци, евреи, цигани) ненавиждат Доган не защото е турчин, а защото е мафиот, защото краде, защото е корумпиран, защото без никакви законни доходи (освен оня от хидроенергийната му квазиконсултация) разполага с разкоша и благоденствието на трима султани, взети заедно.

Не е лошо да добавя, че българите не умират от любов към мошениците и незаконно (и неморално) разбогателите и от своя етнос. Но в тази ситуация никой не дочува езика на омразата. Елементарно! Обаче някому е изгодно да изкривява нещата, да подменя тезата, да лъже нагло, за да си изкарва осигурената от нагли западни фондации прехрана. Или за да използва етническия рекет за защита на незаконните си дела.

И накрая, няколко думи за натиска на Gay Movement и Womenʹs Liberation да унищожат цивилизацията

Не можем да изискваме и легитимираме права, привилегии, специално отношение, квотни позиции и пр. на основанията на своята принадлежност към определена малцинствена група – расова, етническа, религиозна, сексуална, професионална и каквато щете друга.

Правата са индивидуални. Няма групови, няма малцинствени права. Дори особените права на хората в неравностойно положение и хората с временно или трайно загубена работоспособност и т. н. не са групови, а са индивидуални права. Болният човек има право на профилактика и лечение не защото принадлежи към групата на болните хора, а просто защото е болен човек.

Точно по същият начин стоят нещата и с хомосексуално ориентираните. Разбира се, че трябва да спазваме и ще спазваме правата на всеки гей, но не защото е гей, а защото е човек. И като човек има същите права, каквито имаме и ние, другите хора; той не може да има повече или по-специални права от нас по каквито и да било причини, най-малко пък поради това, че е гей.

И хайде без гей-паради, моля! Без горда демонстрация на самочувствието на „различния”. Без налагане на собствената ненормалност като нормалност. Без агресия и изкривена реклама на изкривени ценности.

Нека се уважаваме като човеци! Не като такива или онакива!

 

Юни 2013