До съборения паметник

Събореният паметник в БЮРМ
Събореният паметник в БЮРМ

Няма да простим оскверняването на гробовете и гаврата с паметта на героите ни в БЮРМ!

Един ден мародерите и техните подбудители и покровители в измислената им държава, както и мълчаливите им съучастници от БГ правителствата ще си получат заслуженото!

Реплики във Фейсбук от дискусията под снимката:

Velizar Velikov: Само тая сръбска върхушка да няма, а останалото е лесно!

Daskal Botjo: Точно така - "мълчаливите им съучастници от БГ" - това е гадното... Но днешните сърбомани използват това и работят с-у България. И това не можем да им простим никога! И ако ние простим на когото и било за това, това няма да прости нам никой!!

Stoyan Dermendjiev: Той Господ гледа и връща обратно.. Само дело на странна антихристиянска сган може да бъде това.. Вместо днес положително да възпоменаваме и зареждаме душите си със техните подвизи, скърбим и се срамуваме заради безродното поведение на други уж -"добри съседи, християни и съотечественици"?!

А ако знаете германците как великолепно си съхраняват и поддържат техните гробища и паметници!  Делят ни просто десетки години с тяхното развитие, осъзнаване и култура.

А мнозина наши български деди, както и моите, които навремето лично са опознали културата и дисциплината на германския народ, не спират да разказват все още: "С коне да тичаме срещу Германия, пак не можем да я догоним!!"