5 август 2020г.

Празник на железничаря, Предпразненство на Преображение Господне, починал Тодор Живков

OMDA  |  Wonderland Bulgaria

Аз се омъжих за същия идиот като себе си

Antoniya Andonova 

Хубаво, че се омъжила по сметка момата. Аз се омъжих за същия идиот като себе си за да избягам от сметкаджиите в България. Какви тъпанари имаше в моето малко градче по онова чалга време и не исках да общувам с тях. Исках да избягам на самотен остров с моят беден Робинзон.

Българското ми гадже си падаше по-мъжкарче и по-снажен красавец, но много се дразнех с детското му желание да купува кола и го изоставих защото се държеше агресивно с възрастните си родителите. Майка му искаше да сме имали бебе, а той нямаше никаква работа и не можеше да издържа семейство.

Вместо жилище искал да купува кола. Тази мисъл не ми звучеше зряла и заради това го подмених с бедното студентче.

Не му харесвах и мускулите по раменете. Точно това не ми е стила. Умирах от скука при него и нямах желание да ходим на съботен пазар. Много се дразня когато някой започне да ми определя как да си живея живота. Ако исках брак по сметка щях да замина в друга държава на запад и да си взема някой възрастен милионер.

Дори не съм поискала красива булчинска рокля и скъп златен пръстен с диаманти от него. Скромна сватба. Дори в църква се венчахме. Омъжих се по любов. Пред лицето на Бог!

Мога също да кажа, че той ми беше забавен. Двамата обичахме география. Харесвах езици като майка му и астрономия като баща му. Това беше перфектното семейство за моите нужди и характер. Интелектуално. Никой друг не ме привлича по същия начин като него. Досега не съм успяла да се влюбя в друг както в началото изпитвах към него. Имам чувството, че ме изнудват да разговарям с момчета, а на мен ми е скучно и търся обратно живота с децата. Никой не може да ми отнеме това, което ми е в сърцето и натурата. У нас при родителите ми беше скучно за пълнолетна жена. Не се защитих когато ме питаха защото наистина не бях виновна.